Marijke Harsevoort

 

IK BEN
mezelf-musicus in Groningen-kunstzinnig dynamisch coach-sociaal pedagogisch werker-bovengever(ondernemer)-geboren op 29 januari 1961-waterman-eigenaardig-gepest-kwetsbaar-fantasievol- beelddenker-hondenmoeder-altijd aan het leren-echtgenote-zus-tante-dochter-vriendin-idealist-vindingrijk-creatief-altijd bezig-buitenmens-moedig-plantenliefhebber-Pedrolien(clown)

IK HOU VAN
zingen met mensen-mezelf-de natuur-mijn man-mijn hond Pip-het leven-spelen-dansen-vriendschap-eerlijkheid-leren-clownerie-de zee-lekker eten-tekenen-naar muziek luisteren-muziek schrijven-nieuwe dingen-wandelen-kundalini yoga-bergen-fotograferen-planten kweken-lanterfanteren-samen een wijntje drinken

IK KAN
muziek schrijven-contact maken-coachen-inspireren-mensen in beweging krijgen-visualiseren-hard werken-sfeer maken-verbinden-fouten maken-tekenen-organiseren-plannen maken-activiteiten ontwikkelen-orde scheppen-theater maken-ontzettend lief zijn

WAT IK DEED
Ik studeerde schoolmuziek en koordirectie aan het Prins Claus conservatorium. Daarna werkte ik als freelance muzikant, dirigent, productieleider en voorstellingsleider in de stad Groningen. Ik kreeg in 1991 een baan als docent bij de USVA. Hier heb ik 18 jaar met heel veel plezier gewerkt. Ik gaf er de workshops “Oversixties”, “That’s entertainment“ en “Song & Dance”. Na een bijscholing SPW kreeg ik een baan als begeleider van muziekactiviteiten in een grote GGZ-instelling. Hier werkte ik 9 prachtige jaren. Door bezuinigingen werd dit contract helaas beëindigd.
De opleidingen Kunstzinnig en dynamisch coachen bij ‘De Kleine Tiki’ en ‘stemexpressie’ bij Marius Engelbrecht en Maurice Willems gaven nieuwe impulsen aan mijn zingactiviteiten.
Bij de Kleine Tiki werd artistiek authentiek en maakte ik weer contact met het spelende, onbevangen kind in mijzelf. Het was thuiskomen bij mezelf. Heerlijk! Bij stemexpressie leerde ik klinken zoals ik zelf wil klinken. Vrij van ‘stijlopvatting’ of ‘hoe het hoort’. Ik leerde hoe ik met mijn stem pijnlijke blokkades weer vloeibaar kan maken, waardoor oud zeer alsnog kan helen. Ik kan zingend in het moment zijn. De verbinding en liefde die ik hierbij voel is enorm. Dit wil ik graag delen met mensen in de overtuiging dat we daarmee de wereld waarin we leven weer een beetje mooier kunnen maken.

WAT IK DOE
Ik ontwikkel, organiseer en begeleid blijmakende activiteiten op het gebied van muziek, theater en persoonlijke groei. Ik doe dit met hart, ziel, humor en kennis van zaken.

Deze site laat zien wat ik te bieden heb als dirigent, arrangeur, workshopleider en coach.

tot ziens, tot zings!

 

 

 

Post navigation