Sing it!

 

Almost everything in life is possible as long as you sing it!  A. Russell

Sing it! is spelen met je stem vanuit liefdevolle nieuwsgierigheid en met een gezonde dosis humor. In een kleine, veilige groep ontmoeten we elkaar in klank. We zingen onze eigen muziek en klinken zoals we zijn en zoals we zelf willen klinken. Door middel van zing- en improvisatieopdrachten, soundcircles en liedjes geven we stem aan dat wat er op dat moment bij ons leeft. Singshops zijn ontmoetingen in klank. Ontmoetingen, met jezelf en de ander in de vrije klank, los van C.A.O. (Cynisme, Angst en Oordeel).

Sing it!   The Magnificent 7

7 stembevrijdende, lichtgevende en hartverwarmende workshops op zondagmiddagen in muziekcentrum de Oranjerie, Kloosterstraat 4 te Groningen.

Deze ‘Magnificent 7’ gaan over zeven archetypes, zeven levensenergieën, zeven chacra’s, zeven zonden en zeven deugden, zeven liedjes met lintjes en zeven wondertjes……

20 oktober: de onderzoeker

17 november:  de gids

22 december: wonderchild

19 januari: de artiest

23 februari: de nar

29 maart: de strijder

19 april: de lover

 

voor wie:
Sing it! is geschikt voor mensen die op een speelse manier de expressieve en muzikale mogelijkheden van de eigen stem willen verkennen en uitbreiden. Iedereen kan de singshops in principe volgen. Zangervaring is niet nodig! Liefdevolle nieuwsgierigheid en de wil om je stem te laten horen is het uitgangspunt.

tijd: zondagmiddag van 14.00 tot 17.00 uur

Data: 20 oktober, 27 november, 22 december, 19 januari, 23 februari, 29 maart, 19 april,

kosten: Betaalt €200,- voor de hele serie en €35,- voor een losse singshop 

plaats: Muziekcentrum de Oranjerie, Kloosterstraat 4 te Groningen